Viyana Üniversitesi Lisans Bölümleri Ücretleri

Viyana Üniversitesi lisans bölümleri eğitim dili Almancadır. Viyana Üniversitesi lisans süresi 3 yıldır. Türkiye’deki 4 yıllık üniversite karşılığıdır.

Viyana üniversite diplomalarında YÖK denkliği vardır. Avrupa’da da geçerlidir.

Viyana üniversite lisans bölümleri taban puanları yoktur. Viyana üniversitesi lisans bölümleri başvuru için ÖSYM yerleştirme belgesi yeterlidir. Viyana üniversite lisans bölümleri giriş şartlarında belirtilen belgelerin Almanca tercümeli olması gerekir.

Viyana üniversitesi lisans bölümleri başvuru tarihleri her iki dönem için farklıdır.  Viyana üniversite lisans bölümleri başvuru şartlarında belirtilen belgelerin eksiksiz olarak Viyana Üniversitesi’ne gönderilmesi gerekir. Viyana üniversitesi lisans bölümleri başvuru formu Almanca olarak doldurulmalıdır.

Öğrencinin Viyana üniversitesi lisans bölümleri ön kayıt şartlarını yerine getirmesi gerekir. Aksi halde Viyana üniversitesi lisans başvurusu kabul edilmez.  Viyana üniversitesi lisans bölümleri başvuru tarihleri çok önemlidir. Viyana üniversite lisans bölümleri geç başvuruları bir sonraki dönemde değerlendirmektedir

Viyana Üniversitesi Lisans Bölümleri – Bachelor

Kore Dili ve Edebiyatı,

Sosyal Antropoloji,

Hollanda Dili ve Edebiyatı

Viyana Üniversitesi lisans bölümleri ücretleri dönem başına 750 €’dur. Viyana Üniversitesi lisans bölümleri fiyatları yıllık 1500 €’dur.

Viyana Üniversitesi lisans bölümleri ücretleri dönem başında ödenir. Viyana Üniversitesi lisans bölümleri ücretleri ödenmediği takdirde öğrenci oturum vizesini alamaz.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome